Помилку робить кожна друга господиня.
Смак шашлику залежить не тільки від спецій і соусу. Матеріал тари, в якій ви маринуєте м’ясо, важливий нітрохи не менше. Якщо хочете, щоб страва вийшла дійсно смачною, не кладіть її в цей посуд.
Про ключові табу нам розповіли професійні кухарі. Фахівці також поділилися, які ємності оптимальні для маринування шашлику.
Не варто використовувати алюмінієвий посуд, а також тари з чавуну низької якості. Вони надають м’ясу неприємного металевого присмаку.
Краще зробіть вибір на користь емальованого або тефлонового посуду. В професійній сфері використовується нержавіючий. Він не залишає запаху, підкреслили експерти.
Архіви
- Листопад 2024
- Жовтень 2024
- Вересень 2024
- Серпень 2024
- Липень 2024
- Червень 2024
- Травень 2024
- Квітень 2024
- Березень 2024
- Лютий 2024
- Листопад 2023
- Жовтень 2023
- Вересень 2023
- Серпень 2023
- Липень 2023
- Червень 2023
- Травень 2023
- Квітень 2023
- Березень 2023
- Лютий 2023
- Січень 2023
- Грудень 2022
- Листопад 2022
- Жовтень 2022
- Вересень 2022
- Серпень 2022
- Липень 2022
- Червень 2022
- Травень 2022
- Квітень 2022
- Березень 2022
- Лютий 2022
- Січень 2022
- Грудень 2021
- Листопад 2021
- Жовтень 2021
- Вересень 2021
- Серпень 2021
- Липень 2021
- Червень 2021
- Травень 2021
- Квітень 2021
- Березень 2021
- Лютий 2021
- Січень 2021
- Грудень 2020
- Листопад 2020
- Жовтень 2020
- Вересень 2020
- Серпень 2020
- Липень 2020
- Червень 2020
- Травень 2020
- Квітень 2020
- Березень 2020
- Лютий 2020
- Січень 2020
- Грудень 2019