Skip to content
  • Головна сторінка
  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров’я
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Своїми руками
  • Сім’я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
  • Езотерика
  • Їжа
  • Свята
  • Різне
Copyright World Wiev 2025
Theme by ThemeinProgress
Proudly powered by WordPress
  • Головна сторінка
World WievТвій світогляд
  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров’я
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Своїми руками
  • Сім’я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
  • Езотерика
  • Їжа
  • Свята
  • Різне
  • You are here :
  • Home
  • Їжа
  • Баранячі реберця
Їжа

Баранячі реберця

admin 6 Липня 2021 Article

Їжа

robertss 22.09.2023 Article

Баранячі реберця — недорогий, але дуже смачний відруб, який можна приготувати найрізноманітнішими способами. Тільки не плутайте баранячі реберця з корейкою на кісточці: вони розташовані в нижній частині реберної частини, і на них набагато менше м’яса і доволі .

Відфільтрувати рецепти в добірці



Назва рецепта



Бажані інгредієнти



Виключити інгредієнти



Час приготування



Вегетаріанське



Джерело рецепта

легко

Тушкована картопля з реберцями — чудовий обід або вечеря для холодного дня, особливо якщо ви повернулися з .

легко

Одні й ті самі баранячі реберця можуть виглядати зовсім по-різному, залежно від того, як ви їх .

середньо

Ці реберця творять дива. Навіть ті, хто вважає, що не любить баранину, взявши одне реберце на .

легко

середньо

легко

Солодкі, трохи пряні та соковиті баранячі реберця з рум’яною картоплею з часниково-медовим смаком та .

Олена 13 серпня 2015

середньо

Міцний бульйон, баранина, овочі, фрукти… Ось що накажете робити? Напишемо, що це азербайджанський .

середньо

Грудинка на реберцях — один із найдешевших «відрубів» баранини. М’яса на кожній кісточці небагато, .

середньо

Процес тушкування передбачає введення рідини після обсмажування. Але наскільки ж ефектнішим буде .

середньо

У різних регіонах Узбекистану страву під назвою казан-кабоб готують по-різному. Але в процесі приготування .

середньо

Страва ця являє собою м’які реберця з кісточкою, добре протушковані в цибулевому соку, цибуля ж .

складно

Фаршировані помідори — красива і вишукана страва. І готується, що називається, «два в одному», .

середньо

середньо

Марія Глазунова 12 листопада 2013 року

легко

середньо

легко

легко

середньо

легко

легко

легко

середньо

легко

легко

легко

легко

легко

середньо

середньо

середньо

легко

Баранячі реберця — недорогий, але дуже смачний відруб, який можна приготувати найрізноманітнішими способами. Тільки не плутайте баранячі реберця з корейкою на кісточці: вони розташовані в нижній частині реберної частини, на них набагато менше м’яса і досить багато жиру. Але з цієї частини виходять чудові страви.

Баранячі реберця найчастіше продають «стрічками» вагою трохи менше кілограма, але нескладно розділити їх на окремі ребра.

Найкраще готувати баранячі реберця повільно, на слабкому жару: тушкувати, відварити до напівготовності, а потім запекти або обсмажити на грилі. А можна приготувати в духовці таким чином: покласти реберця на решітку, встановлену над формою для запікання, а у форму налити воду. У вологому середовищі реберця запікатимуться повільно і рівномірно, а жир — капатиме у воду і не пригоратиме. Тільки не забудьте змастити ребра маринадом до запікання і кілька разів під час.

До баранячих реберець пасуватиме багато соусів або рідких маринадів: гострі, пряні, солодкуваті та кисло-солодкі. Або натріть реберця сумішшю спецій, складеною на свій смак.

Ключові слова



Якщо ви помітили помилку або неточність, будь ласка, повідомте нам .



СХОЖІ МАТЕРІАЛИ

Шашлик із баранини — класика. Але м’ясо баранчика і найпримхливіше з усієї шашликової сировини. Перше, що потрібно .

легко

Традиційні закуски до пива — свинячі або баранячі реберця. Їх можна посмажити на грилі або просто на .

Tags: Баранячі, Їжа, реберця

Архіви

  • Червень 2025
  • Травень 2025
  • Квітень 2025
  • Березень 2025
  • Лютий 2025
  • Січень 2025
  • Грудень 2024
  • Листопад 2024
  • Жовтень 2024
  • Вересень 2024
  • Серпень 2024
  • Липень 2024
  • Червень 2024
  • Травень 2024
  • Квітень 2024
  • Березень 2024
  • Лютий 2024
  • Листопад 2023
  • Жовтень 2023
  • Вересень 2023
  • Серпень 2023
  • Липень 2023
  • Червень 2023
  • Травень 2023
  • Квітень 2023
  • Березень 2023
  • Лютий 2023
  • Січень 2023
  • Грудень 2022
  • Листопад 2022
  • Жовтень 2022
  • Вересень 2022
  • Серпень 2022
  • Липень 2022
  • Червень 2022
  • Травень 2022
  • Квітень 2022
  • Березень 2022
  • Лютий 2022
  • Січень 2022
  • Грудень 2021
  • Листопад 2021
  • Жовтень 2021
  • Вересень 2021
  • Серпень 2021
  • Липень 2021
  • Червень 2021
  • Травень 2021
  • Квітень 2021
  • Березень 2021
  • Лютий 2021
  • Січень 2021
  • Грудень 2020
  • Листопад 2020
  • Жовтень 2020
  • Вересень 2020
  • Серпень 2020
  • Липень 2020
  • Червень 2020
  • Травень 2020
  • Квітень 2020
  • Березень 2020
  • Лютий 2020
  • Січень 2020
  • Грудень 2019

Calendar

Червень 2025
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
« Тра    

Категорії

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Езотерика
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров'я
  • Їжа
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Різне
  • Своїми руками
  • Свята
  • Сім'я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
Мапа сайту

Copyright World Wiev 2025